72 vacatures online
0 nieuw vandaag

Allround Productiemedewerker Metaal

Plaats
Groningen
Functie
Allround Productiemedewerker Metaal
Bedrijfstak
Metaal
Uren
45 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in Noordoost Groningen zijn wij, ter aanvulling van het bestaande team, op zoek naar een ervaren allround productiemedewerker in de metaalbranche Binnen deze functie ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren of ondersteunen bij het sorteren en snijbranden van verschillende soorten metaal. Als je de materialen hebt gesorteerd, zorg je ervoor dat deze worden opgeborgen in het magazijn. Je zorgt er dan ook voor dat op deze manier het magazijn en terrein opgeruimd en goed toegankelijk blijven. Naast de bovengenoemde taken ga je ondersteuning bieden op de weegbrug ter plaatse en kun je veilig een heftruck bedienen. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de kans dat het een periode voor minimaal een jaar betreft op fulltime basis (45 uur p.w.)
Gevraagd
- Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie; - Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken; - Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit en ziet het werk liggen; - Je bent klantvriendelijk, zorgvuldig, betrouwbaar en vakbekwaam; - Een goede beheersing van de Nederlandse taal + communicatief vaardig; - Woonachtig in Noordoost Groningen; - In het bezit van een heftruckcertificaat is een pre.
Contact informatie
Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan snel je cv naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633008. We helpen je graag!
Flexion Uitzendvureau
Login