58 vacatures online
0 nieuw vandaag

Bouwplaats medewerker

Plaats
Appingedam
Functie
Bouwplaats medewerker
Bedrijfstak
Bouw
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Appingedam zijn wij, per direct, op zoek naar een aantal gemotiveerde bouwplaats medewerkers. Binnen de functie van bouwplaats medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het netjes houden van de bouwplaats. Daarnaast zul je je gaan bezig houden met het plakken van steenstrip panelen op woningen en het monteren van plaatwerk en kunststof kozijnen. Het is voor deze vacature van belang dat je affiniteit hebt met bouw en je in het bezit bent van een geldig VCA-bewijs. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de kans dat de werkzaamheden gedurende een lange periode aanhouden.
Gevraagd
- Affiniteit met de bouw; - Bij voorkeur enkele relevante ervaring in een soortgelijke functie; - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; - In het bezit van een geldig VCA-bewijs; - Niet bang voor vieze handen; - Niet bang voor het (eventueel) werken op hoogtes; - Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
Contact informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633 008.
Flexion Uitzendvureau
Login