58 vacatures online
0 nieuw vandaag

Bunkerman

Plaats
Uithuizermeeden
Functie
Bunkerman
Bedrijfstak
Overig
Uren
34 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Uithuizermeeden zijn wij, per direct, op zoek naar een ervaren bunkerman voor in de 5-ploegendienst. Binnen de functie van bunkerman ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bedienen van de installatie benodigd voor de kolentransport vanaf de velden naar de bunkers. Dit doe je op aanwijzing van of in opdracht je teamleider. Je voert alle voorkomende bedieningswerkzaamheden behorende bij het bunkeren van kolen naar de eenheden. Je bent zelfstandig in staat om de machines te bedienen, klein onderhoud te plegen en je zorgt er uiteraard voor dat het materieel schoon blijft en er op veilige manier mee wordt gewerkt. Bij wederzijds goed bevallen, bestaat de kans dat het een vacature voor langere tijd betreft.
Gevraagd
- Je beschikt over LBO werk- en denkniveau; - Je bent in het bezit van een Vapro A/B diploma mechanisch; - Enkele jaren ervaring in het werken met machines (vakvolwassen); - Je bent in staat je zelfstandig te redden en vindt het geen probleem om alleen te werken; - In het bezit van een geldig VCA-VOL bewijs of bereidt deze op korte termijn te behalen; - Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal zowel in woord als geschrift; - Je hebt geen probleem met het werken in ploegen; - Je beschikt over een positieve instelling en een flinke dosis doorzettingsvermogen; - Bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer.
Contact informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633 008.
Flexion Uitzendvureau
Login