58 vacatures online
0 nieuw vandaag

CNC Operator (draaien/frezen)

Plaats
Appingedam
Functie
CNC Operator (draaien/frezen)
Bedrijfstak
Technisch
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Appingedam zijn wij, per direct, op zoek naar een ervaren CNC Operator (zowel draaien als frezen) voor in de ploegendienst. Binnen de functie van CNC Operator ben je zelfstandig in staat om de machine te programmeren en draag je verantwoordelijkheid voor het nauwkeurig samenstellen van de bewerkte onderdelen. Het kan hierbij zowel om series gaan als om enkele stuks. Je dient zelfstandig tekening te kunnen lezen en hebt ervaring opgedaan met de machines van Siemens, Heidenhein en/of Fanuc. Je zorgt ervoor dat er continuïteit zit in de producten die je aanlevert en houdt zelf onregelmatigheden in de gaten. Mochten deze plaatsvinden dan documenteer en meld je dit. Je draagt zorg voor een veilige werksituatie en houd je aan de voorgeschreven procedures hiervan. Bij wederzijds goed bevallen, bestaat de kans dat het uitzendcontract wordt omgezet naar een vast contract in dienst bij de opdrachtgever.
Gevraagd
- Je hebt een mechanische/technische opleiding afgerond; - Enkele jaren aantoonbare, relevante ervaring als CNC operator (draaien/frezen) inclusief programmeren - Je kunt zelfstandig werken, maar bent daarnaast ook een teamspeler; - In het bezit van een geldig VCA-bewijs; - Je hebt geen probleem met het werken in ploegen; - Je bent prestatiegericht, kwaliteitsbewust en het een aanpakkersmentaliteit; - Woonachtig in de omgeving van Appingedam en bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer.
Contact informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633 008.
Flexion Uitzendvureau
Login