58 vacatures online
0 nieuw vandaag

Elektromonteur

Plaats
Appingedam
Functie
Elektromonteur
Bedrijfstak
Technisch
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Appingedam, zijn wij, ter uitbereiding van het vaste team binnen de technische dienst, op zoek naar een Elektromonteur. Als elektromonteur binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden,installeren en monteren van elektrotechnische installaties, het betreft in dit geval het sterkstroom installaties. Je doet dit zelfstandig aan de hand van geleverde tekeningen en installaties. Daarnaast behoort het tot je werkzaamheden om de machines die bij de opdrachtgever aanwezig zijn goed te onderhouden en eventuele storingen proberen te voorkomen of waar nodig op te lossen. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de kans dat het contract wordt omgezet naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever.
Gevraagd
- Aantoonbare en relevante werkervaring in een soortgelijke functie; - Beschikken over de benodigde certificaten om te werken met sterkstroominstallaties; - Een afgeronde opleiding MTS Elektrotechniek is een pre; - Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit en doorzettingsvermogen; - Woonachtig in de omgeving van Delfzijl/Appingedam; - Je beschikt over rijbewijs B / eigen vervoer; - Je bent fulltime beschikbaar.
Contact informatie
Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan snel je cv naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633008. We helpen je graag!
Flexion Uitzendvureau
Login