58 vacatures online
0 nieuw vandaag

Enthousiaste havenwerkers gezocht!

Plaats
Eemshaven
Functie
Enthousiaste havenwerkers gezocht!
Bedrijfstak
Overig
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in de Eemshaven zijn wij, in verband met aankomende werkzaamheden, op zoek naar een aantal enthousiaste havenwerkers. Het betreft werkzaamheden bij een Cruiseboot die voor een periode van ongeveer 8 tot 10 weken in Nederland zal aanmeren. Voor deze vacature is het van belang dat je niet bang bent voor vieze handen en beschikt over een flink portie doorzettingsvermogen en een aanpakkersmentaliteit. De werkzaamheden starten waarschijnlijk in week 38. Het betreft dan voorbereidende werkzaamheden, waarna de Cruiseboot in week 39 zijn aanleg zal vinden in de Eemshaven. Het betreft in dit geval veelal 12-uurs diensten.
Gevraagd
- In het bezit van een geldig VCA-bewijs; - Geen 9 -5 mentaliteit; - Bereid op wisselende dagen/tijden te werken; - Geen problemen met het mogelijk draaien van weekenddiensten; - Rijbewijs + eigen vervoer is een pre; - Zelfstandig in staat naar de Eemshaven te komen; - Woonachtig in de omgeving van Delfzijl/Eemshaven.
Contact informatie
Ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn? Stuur dan je CV naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633 008.
Flexion Uitzendvureau
Login