58 vacatures online
0 nieuw vandaag

PERSBERICHT! Flexion Vervoer uit Delfzijl is failliet

24 april 2018

Groningen, dinsdag 24 april 2018,

 

De Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, heeft op maandag 23 april 2018 Flexion Vervoer (De Groninger Jongens B.V.) failliet verklaard, met aanstelling van mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten tot curator. Als rechter-commissaris is benoemd mr. A.L. Goederee.

Flexion Vervoer is uitzender van chauffeurs voor met name bijzonder personenvervoer en streekvervoer. Er zijn 96 werknemers in dienst.

De curator zal de werkzaamheden van Flexion Vervoer gedurende een periode van vier weken voortzetten, zodat de vervoersbedrijven die personeel inlenen van Flexion Vervoer - en de personen die worden vervoerd - geen hinder zullen ondervinden van het faillissement gedurende deze periode. De curator zal gedurende de voorzettingsperiode onderzoek doen naar de mogelijkheid van een overname van de activiteiten van Flexion Vervoer.

Flexion Vervoer is een onderdeel van Flexion Uitzendbureau te Delfzijl. Andere vennootschappen/uitzendbureaus van Flexion Uitzendbureau zijn niet failliet en worden niet geraakt door het faillissement van Flexion Vervoer.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten (tel: 050 520 6 520, e-mail: g.breuker@dorhout.nl)

« Terug naar overzicht
Flexion Uitzendvureau
Login