58 vacatures online
0 nieuw vandaag

Heftruckchauffeur

Plaats
Groningen
Functie
Heftruckchauffeur
Bedrijfstak
Logistiek
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van de stad Groningen zijn wij, ter uitbreiding van het team, op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er die kan ondersteunen bij o.a. het laden en lossen van vrachtwagens, het verwerken van de bestellingen en het klaarzetten daarvan en het netjes houden van het terrein. Het is voor deze vacature van belang dat je flexibel inzetbaar bent en je geen problemen hebt met het, eventueel, werken in (3) ploegen. Tevens dien je in het bezit te zijn van een geldig heftruckcertificaat en een VCA-bewijs. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de kans dat het een vacature betreft voor langere tijd.
Gevraagd
- Aantoonbare, relevante ervaring in een soortgelijke functie; - Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat; - In het bezit van een geldig VCA-bewijs; - Fulltime beschikbaar ; - Geen problemen met het mogelijk werken in ploegen; - Woonachtig in de omgeving van de stad Groningen; - In het bezit van rijbewijs B.
Contact informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633 008.
Flexion Uitzendvureau
Login