63 vacatures online
0 nieuw vandaag

Klusjesman/vrouw

Plaats
Delfzijl
Functie
Klusjesman/vrouw
Bedrijfstak
Afbouw
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor één van onze opdrachtgevers, in de omgeving van Delfzijl, zijn wij, op zoek naar een handige klusjesman/vrouw. Onder je werkzaamheden wordt onder andere het volgende verstaan: het repareren van een kapotte deur of ruit, (lichte) timmerwerkzaamheden, repareren en uitvoeren van schilderwerkzaamheden, het vervangen van kitranden of aanleggen hiervan etc. Met andere woorden, wij zijn op zoek naar een handige Harry of Hariëtte die in het bezit is van twee rechterhanden, beschikt over een flink portie doorzettingsvermogen en iemand die niet bang is voor vieze handen. Bij wederzijds goed bevallen, is er de kans dat het een vacature voor langere tijd betreft.
Gevraagd
• In het bezit van een geldig VCA-bewijs; • Vakkundig te werk gaan; • Aantoonbare, recente ervaring in een soortgelijke functie; • Woonachtig in de omgeving van Delfzijl; • In het bezit van rijbewijs B+ eigen vervoer.
Contact informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633008. We helpen je graag!
Flexion Uitzendvureau
Login