51 vacatures online
0 nieuw vandaag

Kunststofmonteur Buitendienst

Plaats
Delfzijl
Functie
Kunststofmonteur Buitendienst
Bedrijfstak
Technisch
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Delfzijl zijn wij, ter uitbreiding van het vaste team, op zoek naar een kunststofmonteur in de buitendienst. Binnen deze afwisselende functie krijg je te maken met het plaatsen, lassen, verlijmen en monteren van kunststofinstallaties en leidingdelen op locatie. Het is van groot belang dat jij deze werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren en hierbij de technische kwaliteit constant kun waarborgen. Voor deze vacature is het van groot belang dat je ervaring hebt in een soort gelijke functie of in elk geval aantoonbare ervaring hebt in het werken met kunststof (denk hierbij aan het bevestigen van kunststofleidingen in beugels). Bij wederzijds goed bevallen, bestaat de kans dat het werkzaamheden voor een langere periode betreft.
Gevraagd
- Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie; - Algemene technische opleiding op MBO-niveau of vergelijkbaar op basis van ervaring; - In het bezit van een geldig VCA-bewijs; - Zelfstandig kunnen tekening lezen; - In het bezit van een certificaat veilig werken met heftruck en veilig werken met hoogwerker; - Je bent een nauwkeurige, zelfstandige, klantgerichte persoon; - Je denkt in oplossingen, bent flexibel en integer; - Woonachting in de omgeving van Delfzijl.
Contact informatie
Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan snel je cv naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633008. We helpen je graag!
Flexion Uitzendvureau
Login