72 vacatures online
0 nieuw vandaag

(Leerling) Plaatwerker

Plaats
Groningen
Functie
(Leerling) Plaatwerker
Bedrijfstak
Technisch
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor één van onze opdrachtgevers, in de omgeving van Groningen zijn wij, ter uitbreiding op zoek naar (leerling) plaatwerkers. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle metalen scheepsdelen zo worden voorbereid dat ze bij de afdeling afwerking in elkander kunnen worden gezet tot het uiteindelijke schip. Voor deze vacature is niet zozeer van belang dat je ervaring hebt in een soortgelijke functie, echter is het wel van groot belang dat je aanleg hebt in het werken met metaal. Je hebt een goed gevoel voor getallen, dit omdat alle losse onderdelen op nummer worden gesorteerd per boot en deze teruggevonden kunnen worden in de praktijk. Daarnaast kun je vanaf tekening lezen wat er in de praktijk van je wordt verwacht. Eventueel kan er worden besproken dat dit een BBL-traject betreft.
Gevraagd
• In het bezit van een geldig VCA-bewijs; • Aanleg hebben voor het werken met metaal; • Zelfstandig tekening kunnen lezen en vanaf hier theorie omzetten naar praktijk; • Woonachtig in de omgeving van Groningen; • In het bezit van eigen vervoer.
Contact informatie
Ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn? Stuur dan je CV naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633008. We helpen je graag!
Flexion Uitzendvureau
Login