72 vacatures online
0 nieuw vandaag

Monteur Vracht- en Bedrijfswagens

Plaats
Groningen
Functie
Monteur Vracht- en Bedrijfswagens
Bedrijfstak
Logistiek
Uren
40 per week
Taakomschrijving
Voor onze opdrachtgever in Noordoost Groningen zijn wij, ter aanvulling van het bestaande team, op zoek naar een monteur vracht- en bedrijfswagens. Binnen deze afwisselende functie krijg je te maken met onder andere vrachtwagens, overslagkranen, containerwagens, heftrucks, aanhanger en vuilniswagens. Jij bent in staat om het probleem vast te stellen en deze op te lossen. Daarnaast voer je het onderhoud uit aan de bovengenoemde voertuigen. Naast de bovengenoemde taken krijg je werkzaamheden die betrekking hebben op het lassen van staal, carrosseriebouw en hydrauliek. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de kans dat het contract wordt omgezet naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever.
Gevraagd
- Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie; - Een afgeronde opleiding tot bedrijfswagenmonteur/-technicus; - Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit en ziet het werk liggen; - Je bent kwaliteitsbewust en flexibel inzetbaar; - Bereidheid tot het draaien van stand-by diensten; - Woonachtig in Noordoost Groningen; - Je beschikt over rijbewijs B(E) (must), rijbewijs C(E) is een pre (geen must).
Contact informatie
Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan snel je cv naar: vacature@flexion-uitzendbureau.nl of neem contact met ons op via: 0596 – 633008. We helpen je graag!
Flexion Uitzendvureau
Login