Terug naar Flexion nieuws

!!! LET OP: GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. FEESTDAGEN!!!

Gepubliceerd op:
!!! LET OP: GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. FEESTDAGEN!!!

De komende twee weken zal de verloning op de woensdag i.p.v. de dinsdag plaatsvinden met oog op Konings- en Bevrijdingsdag. 

In verband met Koningsdag, 27 april a.s., vindt de verloning van week 17 plaats op de woensdag i.p.v. de gebruikelijke dinsdag.  Dit omdat a.s. maandag vele bedrijven, waaronder wijzelf, gesloten zijn. Het zal daarom voor ons moeilijk worden om alle uren op de dinsdag te ontvangen en verwerken, waardoor de verloning in dit geval een dag op zal schuiven.

Hetzelfde zal ook gebeuren in de daaropvolgende week, i.v.m. Bevrijdingsdag, 5 mei a.s. Dit jaar is het een 5-jarig lustrum, waardoor het in Nederland een officiële feestdag is. Op deze dag zijn ook bijna alle organisaties, waaronder Flexion Uitzendbureau, gesloten.

Wij doen er uiteraard alles aan om alle uren zo snel mogelijk te verzamelen en in te boeken, zodat de verloning woensdag z.s.m. kan plaatsvinden. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk je uren zoals gebruikelijk aan ons door te geven. Wij wensen jullie, ondanks de bijzondere situatie waarin we ons bevinden, fijne dagen toe.

Openingstijden rondom de feestdagen!

Openingstijden rondom de feestdagen!
In verband met de aankomende feestdagen, hebben wij in week 52 van 2020 en week 1 van 2021 te maken met aangepaste openingstijden.
 

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!
Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen, heeft het RIVM de regels rondom het coronavirus wederom extra aangescherpt. Omdat uiteraard ook wij van Flexion graag willen dat de situatie zo snel mogelijk weer onder controle komt, hebben wij besloten onze dienst…