Terug naar Flexion nieuws

!!! LET OP: GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. FEESTDAGEN!!!

Gepubliceerd op:
!!! LET OP: GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. FEESTDAGEN!!!

De komende twee weken zal de verloning op de woensdag i.p.v. de dinsdag plaatsvinden met oog op Konings- en Bevrijdingsdag. 

In verband met Koningsdag, 27 april a.s., vindt de verloning van week 17 plaats op de woensdag i.p.v. de gebruikelijke dinsdag.  Dit omdat a.s. maandag vele bedrijven, waaronder wijzelf, gesloten zijn. Het zal daarom voor ons moeilijk worden om alle uren op de dinsdag te ontvangen en verwerken, waardoor de verloning in dit geval een dag op zal schuiven.

Hetzelfde zal ook gebeuren in de daaropvolgende week, i.v.m. Bevrijdingsdag, 5 mei a.s. Dit jaar is het een 5-jarig lustrum, waardoor het in Nederland een officiële feestdag is. Op deze dag zijn ook bijna alle organisaties, waaronder Flexion Uitzendbureau, gesloten.

Wij doen er uiteraard alles aan om alle uren zo snel mogelijk te verzamelen en in te boeken, zodat de verloning woensdag z.s.m. kan plaatsvinden. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk je uren zoals gebruikelijk aan ons door te geven. Wij wensen jullie, ondanks de bijzondere situatie waarin we ons bevinden, fijne dagen toe.

Let op: gewijzigde openingstijden en verloning week 52

Let op: gewijzigde openingstijden en verloning week 52
β—οΈπŸ•‘πŸŽ„  LET OP: WEEK 52 IS ONS KANTOOR WEGENS DE FEESTDAGEN GESLOTEN. TELEFONISCH ZIJN WIJ WEL BEREIKBAAR. πŸŽ„πŸ•‘β—οΈ
 

Let op gewijzigde openingstijden in week 20 vanwege Hemelvaartsdag

Let op gewijzigde openingstijden in week 20 vanwege Hemelvaartsdag
πŸŒΌπŸŒŸβ—οΈ LET OP: gewijzigde openingstijden in week 20 i.v.m. HemelvaartsdagπŸŒŸπŸŒΌβ—οΈIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei a.s. gesloten! De vrijdag na Hemelvaartsdag, vrijdag 19 mei, is ons kantoor gesloten, maar wij zijn wij …