Terug naar Flexion nieuws

Aangepaste dienstverlening i.v.m. nieuwe coronaregels

Gepubliceerd op:
Aangepaste dienstverlening i.v.m. nieuwe coronaregels

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!
 

Beste Relatie/Uitzendkracht,
 
Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen, heeft het RIVM de regels rondom het coronavirus dit weekend wederom extra aangescherpt.
 
Omdat uiteraard ook wij van Flexion graag willen dat de situatie zo snel mogelijk weer onder controle komt, hebben wij besloten onze dienstverlening verder aan te passen.
 
Dit houdt in dat wij vanaf heden thuis zullen gaan werken en het kantoor eerst zal sluiten t/m 2 januari 2022. Hierna zullen wij de situatie opnieuw bekijken.
 
Uiteraard zijn wij van maandag tot en met vrijdag wel gewoon telefonisch en per mail bereikbaar op onze gebruikelijke werktijden (08.30 – 17.00 uur). Alleen vrijdag 24 december a.s. en vrijdag 31 december a.s. zijn wij om 12.00 uur gesloten i.v.m. de feestdagen.
 
De dagelijkse werkzaamheden gaan dus gewoon door, echter nu vanuit een andere plek. Mocht u urenbriefjes komen inleveren? Dan kunt u deze ofwel digitaal invullen, of via mail (verloning@flexion-uitzendbureau.nl) of via app: 06 – 15315295 (alleen app) naar ons sturen.
 
Dit puur en enkel omdat wij de gezondheid van u, uw naasten en uiteraard onze collega’s op de 1ste plaats zetten. Excuses voor het eventuele ongemak en we hopen op uw begrip.
 
Met vriendelijke groet,
 
Team Flexion Uitzendbureau

Openingstijden rondom de feestdagen!

Openingstijden rondom de feestdagen!
In verband met de aankomende feestdagen, hebben wij in week 52 van 2020 en week 1 van 2021 te maken met aangepaste openingstijden.
 

verloning Flexion Personeelsdiensten

verloning Flexion Personeelsdiensten
Wij willen u hierbij graag laten weten dat onze verloning voortaan weer op de woensdag zal gaan plaatsvinden i.p.v. de dinsdag. We keren hiermee eigenlijk terug naar het oude systeem, waarvan wij merken dat het, zeker in deze bijzondere tijden, beter te h…