Terug naar Flexion nieuws

Andere dienstverlening i.v.m. coronavirus

Gepubliceerd op:
Andere dienstverlening i.v.m. coronavirus

In verband met het Coronavirus, en de richtlijnen vanuit het RIVM, hebben wij besloten onze dienstverlening de komende weken een andere invulling te geven. Hoewel ons kantoor volgens de normale tijden geopend is, verzoeken wij u, vriendelijk doch dringend, ons zoveel mogelijk te benaderen via mail (info@flexion-uitzendbureau.nl) of telefonisch op: 0596 – 633 008.

 

 

Intakegesprekken zullen wij op dit moment, daar waar mogelijk, telefonisch laten plaatsvinden. Mocht er al een intakegesprek met u zijn gepland of een eventuele andere afspraak, dan verzoeken wij u vriendelijk deze te verzetten indien u last heeft van een verkoudheid, hoesten, andere griepverschijnselen of koorts. Mocht u volledig in goede gezondheid verkeren, dan kan de afspraak gewoon doorgaan, echter zullen wij u geen hand geven bij binnenkomst of vertrek.

 

Dit puur en enkel omdat wij de gezondheid van u, uw naasten en uiteraard onze collega’s op de 1ste plaats zetten. Excuses voor het eventuele ongemak en we hopen op uw begrip.

Let op: gewijzigde openingstijden rondom de Paasdagen

Let op: gewijzigde openingstijden rondom de Paasdagen
In verband met de paasdagen, zijn wij maandag 1 april a.s., tweede paasdag, gesloten (nee geen grapje)!
 

Let op: gewijzigde openingstijden en verloning week 52

Let op: gewijzigde openingstijden en verloning week 52
❗️🕑🎄  LET OP: WEEK 52 IS ONS KANTOOR WEGENS DE FEESTDAGEN GESLOTEN. TELEFONISCH ZIJN WIJ WEL BEREIKBAAR. 🎄🕑❗️