Terug naar Flexion nieuws

Andere dienstverlening i.v.m. coronavirus

Gepubliceerd op:
Andere dienstverlening i.v.m. coronavirus

In verband met het Coronavirus, en de richtlijnen vanuit het RIVM, hebben wij besloten onze dienstverlening de komende weken een andere invulling te geven. Hoewel ons kantoor volgens de normale tijden geopend is, verzoeken wij u, vriendelijk doch dringend, ons zoveel mogelijk te benaderen via mail (info@flexion-uitzendbureau.nl) of telefonisch op: 0596 – 633 008.

 

 

Intakegesprekken zullen wij op dit moment, daar waar mogelijk, telefonisch laten plaatsvinden. Mocht er al een intakegesprek met u zijn gepland of een eventuele andere afspraak, dan verzoeken wij u vriendelijk deze te verzetten indien u last heeft van een verkoudheid, hoesten, andere griepverschijnselen of koorts. Mocht u volledig in goede gezondheid verkeren, dan kan de afspraak gewoon doorgaan, echter zullen wij u geen hand geven bij binnenkomst of vertrek.

 

Dit puur en enkel omdat wij de gezondheid van u, uw naasten en uiteraard onze collega’s op de 1ste plaats zetten. Excuses voor het eventuele ongemak en we hopen op uw begrip.

Openingstijden rondom de feestdagen!

Openingstijden rondom de feestdagen!
In verband met de aankomende feestdagen, hebben wij in week 52 van 2020 en week 1 van 2021 te maken met aangepaste openingstijden.
 

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!
Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen, heeft het RIVM de regels rondom het coronavirus wederom extra aangescherpt. Omdat uiteraard ook wij van Flexion graag willen dat de situatie zo snel mogelijk weer onder controle komt, hebben wij besloten onze dienst…