Terug naar Flexion nieuws

Andere dienstverlening i.v.m. coronavirus

Gepubliceerd op:
Andere dienstverlening i.v.m. coronavirus

In verband met het Coronavirus, en de richtlijnen vanuit het RIVM, hebben wij besloten onze dienstverlening de komende weken een andere invulling te geven. Hoewel ons kantoor volgens de normale tijden geopend is, verzoeken wij u, vriendelijk doch dringend, ons zoveel mogelijk te benaderen via mail (info@flexion-uitzendbureau.nl) of telefonisch op: 0596 – 633 008.

 

 

Intakegesprekken zullen wij op dit moment, daar waar mogelijk, telefonisch laten plaatsvinden. Mocht er al een intakegesprek met u zijn gepland of een eventuele andere afspraak, dan verzoeken wij u vriendelijk deze te verzetten indien u last heeft van een verkoudheid, hoesten, andere griepverschijnselen of koorts. Mocht u volledig in goede gezondheid verkeren, dan kan de afspraak gewoon doorgaan, echter zullen wij u geen hand geven bij binnenkomst of vertrek.

 

Dit puur en enkel omdat wij de gezondheid van u, uw naasten en uiteraard onze collega’s op de 1ste plaats zetten. Excuses voor het eventuele ongemak en we hopen op uw begrip.

Openingstijden week 52 i.v.m. de feestdagen

Openingstijden week 52 i.v.m. de feestdagen
In verband met de aankomende feestdagen, hebben wij in week 52 van 2022 te maken met aangepaste openingstijden.  
 

❗️ 📬 🏢 LET OP: FLEXION VERHUIST PER 07-10-'22 🏢 📬 ❗️

❗️ 📬 🏢 LET OP: FLEXION VERHUIST PER 07-10-'22 🏢 📬 ❗️
Zoals u wellicht heeft gehoord, zijn wij wegens de versterkingsoperatie in ons gebied, genoodzaakt om te verhuizen. Dit betekent dat wij ons vertrouwde pand aan de Weg naar den Dam in Delfzijl gaan verlaten.