Terug naar Flexion nieuws

Andere dienstverlening i.v.m. coronavirus

Gepubliceerd op:
Andere dienstverlening i.v.m. coronavirus

In verband met het Coronavirus, en de richtlijnen vanuit het RIVM, hebben wij besloten onze dienstverlening de komende weken een andere invulling te geven. Hoewel ons kantoor volgens de normale tijden geopend is, verzoeken wij u, vriendelijk doch dringend, ons zoveel mogelijk te benaderen via mail (info@flexion-uitzendbureau.nl) of telefonisch op: 0596 – 633 008.

 

 

Intakegesprekken zullen wij op dit moment, daar waar mogelijk, telefonisch laten plaatsvinden. Mocht er al een intakegesprek met u zijn gepland of een eventuele andere afspraak, dan verzoeken wij u vriendelijk deze te verzetten indien u last heeft van een verkoudheid, hoesten, andere griepverschijnselen of koorts. Mocht u volledig in goede gezondheid verkeren, dan kan de afspraak gewoon doorgaan, echter zullen wij u geen hand geven bij binnenkomst of vertrek.

 

Dit puur en enkel omdat wij de gezondheid van u, uw naasten en uiteraard onze collega’s op de 1ste plaats zetten. Excuses voor het eventuele ongemak en we hopen op uw begrip.

!!! Tropenrooster !!!

!!! Tropenrooster !!!
I.v.m. de aanhoudende hittegolf hebben wij besloten, enigszins gebruik te maken van een tropenrooster! Vandaag sluiten wij om 16.00 uur onze deuren en morgen is ons kantoor vanaf 15.00 uur gesloten. Vrijdag staan we volgens onze gewone openingstijden voor…
 

!!! LET OP: GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. DE PINKSTERDAGEN !!!

!!! LET OP: GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. DE PINKSTERDAGEN !!!
In verband met de pinksterdagen, vindt de verloning van week 22 plaats op de woensdag i.p.v. de gebruikelijke dinsdag.  Dit omdat a.s. maandag vele bedrijven, waaronder wijzelf, gesloten zijn. Het zal daarom voor ons moeilijk worden om alle uren op d…