Terug naar Flexion nieuws

Flexion Personeelsdiensten met vlag en wimpel geslaagd tijdens NEN 4400-1 controle

Gepubliceerd op:
Flexion Personeelsdiensten met vlag en wimpel geslaagd tijdens NEN 4400-1 controle

Vandaag zijn wij van Flexion Personeelsdiensten opnieuw gecontroleerd door Normec voor de halfjaarlijkse NEN 4400-1 controle. Volgens onze controleur is alles hier helemaal op orde en zijn we met vlag en wimpel geslaagd! Kortom: we kunnen er weer een halfjaar tegenaan!!!  

Tijdens deze controle wordt er onder andere gekeken naar zaken als:

 

- Houden wij ons aan de regels omtrent het hanteren van de juiste CAO's, salarissen, doen wij op tijd onze afdrachten en aangiftes en zorgen wij voor een correcte uitbetaling;

- Leven wij de regels omtrent de wettelijkse eisen die worden gesteld aan het (maximale) aantal contracten dat gegeven mag worden op de juiste manier na?

- Worden alle, door de uitzendkrachten opgebouwde, reserveringen tijdig uitbetaald;

- Zijn alle personeelsdossiers van onze uitzendkrachten/payrollers up-to-date en compleet verwerkt;

 

Doordat we, ook nu, weer alle vragen met een volmondig JA konden beantwoorden, zijn we wederom vlekkeloos door de NEN 4400-1 controle heen gekomen. We zullen het komende halfjaar dan ook weer volop voor jullie aan de slag (blijven) gaan! 

De Flexion Fiets!

De Flexion Fiets!
Bij Flexion gaan we voor groen (nou ja, ook oranje natuurlijk ), maar zijn we zeker bewust bezig met het milieu! Daarnaast weten we als geen ander dat een rijbewijs zeer prijzig is en vervoer van (groot) belang kan zijn wanneer je aan het werk gaat.
 

Let op: gewijzigde openingstijden in week 21 i.v.m. Tweede Pinksterdag

Let op: gewijzigde openingstijden in week 21 i.v.m. Tweede Pinksterdag
 ðŸ•ŠðŸŒ¸In verband met de pinksterdagen zijn wij maandag 20 mei a.s., tweede pinksterdag, gesloten! Wij gaan er alles aan doen de verloning gewoon a.s. woensdag plaats te laten vinden en verzoeken iedereen om gewoon zijn/haar uren op de gebruikelijk…