Terug naar Flexion nieuws

Geslaagd voor de NEN-certificering 4400-1

Gepubliceerd op:
Geslaagd voor de NEN-certificering 4400-1

Vandaag werd Flexion Personeelsdiensten wederom gecontroleerd door Normec voor de halfjaarlijkse NEN 4400-1 controle. Zonder enige problemen zijn we hier doorheen gekomen. Kortom: we kunnen er weer een halfjaar tegenaan!!!  

Tijdens deze controle wordt er onder andere gekeken naar zaken als:

- Zijn alle personeelsdossiers van onze uitzendkrachten/payrollers up-to-date en compleet verwerkt;

- Houden wij ons aan de regels omtrent het hanteren van de juiste CAO's, salarissen, doen wij op tijd onze afdrachten en aangiftes en zorgen wij voor een correcte uitbetaling;

- Worden alle, door de uitzendkrachten opgebouwde, reserveringen tijdig uitbetaald;

- Leven wij de regels omtrent de wettelijkse eisen die worden gesteld aan het (maximale) aantal contracten dat gegeven mag worden op de juiste manier na?

 

Gelukkig kunnen wij alle bovenstaande zaken volmondig met een JA beantwoorden en zijn we vlekkeloos door de NEN 4400-1 controle heengekomen. Dat betekent dat we ook het komende halfjaar weer volop voor jullie aan de slag (blijven) gaan! 

LET OP!!! : (MOGELIJK) GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. 2de PINKSTERDAG!!!

LET OP!!! : (MOGELIJK) GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. 2de PINKSTERDAG!!!
In verband met 2de Pinksterdag draaien wij in week 24 twee keer een verloning. Dit omdat a.s. maandag vele bedrijven, waaronder wijzelf, gesloten zijn. De verloning, van de dan ontvangen uren, gaat gewoon op de gebruikelijke dag plaatsvinden.
 

Geslaagde van de dag!

Geslaagde van de dag!
Vandaag zetten wij onze uitzendkracht Eddy extra in het zonnetje!