Terug naar Flexion nieuws

Geslaagd voor de NEN-certificering 4400-1

Gepubliceerd op:
Geslaagd voor de NEN-certificering 4400-1

Vandaag werd Flexion Personeelsdiensten wederom gecontroleerd door Normec voor de halfjaarlijkse NEN 4400-1 controle. Zonder enige problemen zijn we hier doorheen gekomen. Kortom: we kunnen er weer een halfjaar tegenaan!!!  

Tijdens deze controle wordt er onder andere gekeken naar zaken als:

- Zijn alle personeelsdossiers van onze uitzendkrachten/payrollers up-to-date en compleet verwerkt;

- Houden wij ons aan de regels omtrent het hanteren van de juiste CAO's, salarissen, doen wij op tijd onze afdrachten en aangiftes en zorgen wij voor een correcte uitbetaling;

- Worden alle, door de uitzendkrachten opgebouwde, reserveringen tijdig uitbetaald;

- Leven wij de regels omtrent de wettelijkse eisen die worden gesteld aan het (maximale) aantal contracten dat gegeven mag worden op de juiste manier na?

 

Gelukkig kunnen wij alle bovenstaande zaken volmondig met een JA beantwoorden en zijn we vlekkeloos door de NEN 4400-1 controle heengekomen. Dat betekent dat we ook het komende halfjaar weer volop voor jullie aan de slag (blijven) gaan! 

Nieuwe uitdaging?

Nieuwe uitdaging?
De lente is begonnen! Tijd voor een fris en vrolijk spandoek! Heb jij hem al gespot? Hij is te vinden aan de N33 ter hoogte van Spijk! 
 

Sun is shining en so are you!

Sun is shining en so are you!
De lente komt eraan, de temperaturen lopen op en het zonnetje laat zich zo langzamerhand steeds een beetje langer en vaker zien! Gelukkig maar, want, van zonneschijn wordt iedereen over het algemeen nog vrolijker en actiever.