Terug naar Flexion nieuws

Geslaagd voor de NEN-certificering 4400-1

Gepubliceerd op:
Geslaagd voor de NEN-certificering 4400-1

Vandaag werd Flexion Personeelsdiensten wederom gecontroleerd door Normec voor de halfjaarlijkse NEN 4400-1 controle. Zonder enige problemen zijn we hier doorheen gekomen. Kortom: we kunnen er weer een halfjaar tegenaan!!!  

Tijdens deze controle wordt er onder andere gekeken naar zaken als:

- Zijn alle personeelsdossiers van onze uitzendkrachten/payrollers up-to-date en compleet verwerkt;

- Houden wij ons aan de regels omtrent het hanteren van de juiste CAO's, salarissen, doen wij op tijd onze afdrachten en aangiftes en zorgen wij voor een correcte uitbetaling;

- Worden alle, door de uitzendkrachten opgebouwde, reserveringen tijdig uitbetaald;

- Leven wij de regels omtrent de wettelijkse eisen die worden gesteld aan het (maximale) aantal contracten dat gegeven mag worden op de juiste manier na?

 

Gelukkig kunnen wij alle bovenstaande zaken volmondig met een JA beantwoorden en zijn we vlekkeloos door de NEN 4400-1 controle heengekomen. Dat betekent dat we ook het komende halfjaar weer volop voor jullie aan de slag (blijven) gaan! 

Openingstijden rondom de feestdagen!

Openingstijden rondom de feestdagen!
In verband met de aankomende feestdagen, hebben wij in week 52 van 2020 en week 1 van 2021 te maken met aangepaste openingstijden.
 

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!
Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen, heeft het RIVM de regels rondom het coronavirus wederom extra aangescherpt. Omdat uiteraard ook wij van Flexion graag willen dat de situatie zo snel mogelijk weer onder controle komt, hebben wij besloten onze dienst…