Terug naar Flexion nieuws

Openingstijden rondom de feestdagen!

Gepubliceerd op:
Openingstijden rondom de feestdagen!

In verband met de aankomende feestdagen, hebben wij in week 52 van 2020 en week 1 van 2021 te maken met aangepaste openingstijden.

In week 52 zijn wij gesloten op vrijdag 25 december. De donderdag voor de kerst zijn wij “geopend” van 08.30 tot 15.00 uur.  

Op oudejaarsdag, donderdag 31 december a.s., zijn wij “geopend tot” 12.00 uur.  Vrijdag 1 januari 2021 zijn wij de hele dag gesloten. Op maandag 4 januari a.s. staan wij gewoon weer voor u klaar van 08.30 tot 17.00 uur.

De laatste uren van het jaar 2020 (week 52/01) of alle voorgaande weken, dienen uiterlijk in week 2 (4 t/m 8 januari) van 2021 te worden aangeleverd. Hierna kunnen wij deze niet meer verwerken i.v.m. onze jaarafsluiting.

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!
Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen, heeft het RIVM de regels rondom het coronavirus wederom extra aangescherpt. Omdat uiteraard ook wij van Flexion graag willen dat de situatie zo snel mogelijk weer onder controle komt, hebben wij besloten onze dienst…
 

verloning Flexion Personeelsdiensten

verloning Flexion Personeelsdiensten
Wij willen u hierbij graag laten weten dat onze verloning voortaan weer op de woensdag zal gaan plaatsvinden i.p.v. de dinsdag. We keren hiermee eigenlijk terug naar het oude systeem, waarvan wij merken dat het, zeker in deze bijzondere tijden, beter te h…