Terug naar Flexion nieuws

Openingstijden week 52 i.v.m. de feestdagen

Gepubliceerd op:
Openingstijden week 52 i.v.m. de feestdagen

In verband met de aankomende feestdagen, hebben wij in week 52 van 2022 te maken met aangepaste openingstijden.

 

In week 52 zijn wij gesloten op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 december. De donderdag en vrijdag zijn wij gewoon volgens onze gebruikelijke tijden geopend.

De dinsdag en woensdag zijn wij telefonisch wel bereikbaar. De verloning wordt ook gewoon gedraaid op woensdagmiddag 28 december a.s. Wij verzoeken u vriendelijk de uren uiterlijk om 17.00 uur aan te leveren op dinsdag de 27ste i.v.m. de urenverwerking.  

De laatste uren van het jaar 2022 (week 51/52) of alle voorgaande weken, dienen uiterlijk in week 2 (9 t/m 15 januari) van 2023 te worden aangeleverd. Hierna kunnen wij deze niet meer verwerken i.v.m. onze jaarafsluiting.

De Flexion Fiets!

De Flexion Fiets!
Bij Flexion gaan we voor groen (nou ja, ook oranje natuurlijk ), maar zijn we zeker bewust bezig met het milieu! Daarnaast weten we als geen ander dat een rijbewijs zeer prijzig is en vervoer van (groot) belang kan zijn wanneer je aan het werk gaat.
 

Let op: gewijzigde openingstijden in week 21 i.v.m. Tweede Pinksterdag

Let op: gewijzigde openingstijden in week 21 i.v.m. Tweede Pinksterdag
 ðŸ•ŠðŸŒ¸In verband met de pinksterdagen zijn wij maandag 20 mei a.s., tweede pinksterdag, gesloten! Wij gaan er alles aan doen de verloning gewoon a.s. woensdag plaats te laten vinden en verzoeken iedereen om gewoon zijn/haar uren op de gebruikelijk…