Terug naar Flexion nieuws

Sun is shining en so are you!

Gepubliceerd op:
Sun is shining en so are you!

De lente komt eraan, de temperaturen lopen op en het zonnetje laat zich zo langzamerhand steeds een beetje langer en vaker zien! Gelukkig maar, want, van zonneschijn wordt iedereen over het algemeen nog vrolijker en actiever. 

Waarschijnlijk nemen uw werkzaamheden weer toe en kunt u dan ook wel een paar extra handen gebruiken. Stel, u heeft die extra handen (al) gevonden, maar u heeft eigenlijk geen tijd om de administratie op u te nemen. Dan biedt payrolling voor u de ideale oplossing. U kunt blijven doen wat u het liefste doet en waar u erg goed in bent. Ondertussen nemen wij u de loonadministratie uit handen.

Wellicht heeft u al een aantal vaste seizoen krachten in gedachten en weet u nog niet waar u ze kunt onder brengen. Wij van Flexion Personeelsdiensten bieden u graag de oplossing. Bij Flexion werken we volgens de volgende kernwaarden: betrouwbaarheid, eerlijkheid, stabiliteit, tevredenheid en empathie. Niet geheel toevallig vormen de beginletters van deze woorden samen het woord beste. Waarom? Omdat wij als Flexion Personeelsdiensten graag het beste willen. Het beste voor uw medewerker het beste voor u als opdrachtgever en het beste verloop voor allen achter de schermen.

Graag informeren wij u over alle zaken waar u rekening mee dient te houden en voorzien wij u daarbij over de mogelijkheden voor komend seizoen! Heeft u vragen, interesse of wilt u graag (vrijblijvend) het gesprek met ons aangaan? Dan kunt u contact opnemen via: 0596 – 633 008 of stuur een mail naar: info@flexion-uitzendbureau.nl. Wij van Flexion helpen u graag!

!!! Tropenrooster !!!

!!! Tropenrooster !!!
I.v.m. de aanhoudende hittegolf hebben wij besloten, enigszins gebruik te maken van een tropenrooster! Vandaag sluiten wij om 16.00 uur onze deuren en morgen is ons kantoor vanaf 15.00 uur gesloten. Vrijdag staan we volgens onze gewone openingstijden voor…
 

!!! LET OP: GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. DE PINKSTERDAGEN !!!

!!! LET OP: GEWIJZIGDE VERLONING I.V.M. DE PINKSTERDAGEN !!!
In verband met de pinksterdagen, vindt de verloning van week 22 plaats op de woensdag i.p.v. de gebruikelijke dinsdag.  Dit omdat a.s. maandag vele bedrijven, waaronder wijzelf, gesloten zijn. Het zal daarom voor ons moeilijk worden om alle uren op d…