Terug naar Flexion nieuws

Sun is shining en so are you!

Gepubliceerd op:
Sun is shining en so are you!

De lente komt eraan, de temperaturen lopen op en het zonnetje laat zich zo langzamerhand steeds een beetje langer en vaker zien! Gelukkig maar, want, van zonneschijn wordt iedereen over het algemeen nog vrolijker en actiever. 

Waarschijnlijk nemen uw werkzaamheden weer toe en kunt u dan ook wel een paar extra handen gebruiken. Stel, u heeft die extra handen (al) gevonden, maar u heeft eigenlijk geen tijd om de administratie op u te nemen. Dan biedt payrolling voor u de ideale oplossing. U kunt blijven doen wat u het liefste doet en waar u erg goed in bent. Ondertussen nemen wij u de loonadministratie uit handen.

Wellicht heeft u al een aantal vaste seizoen krachten in gedachten en weet u nog niet waar u ze kunt onder brengen. Wij van Flexion Personeelsdiensten bieden u graag de oplossing. Bij Flexion werken we volgens de volgende kernwaarden: betrouwbaarheid, eerlijkheid, stabiliteit, tevredenheid en empathie. Niet geheel toevallig vormen de beginletters van deze woorden samen het woord beste. Waarom? Omdat wij als Flexion Personeelsdiensten graag het beste willen. Het beste voor uw medewerker het beste voor u als opdrachtgever en het beste verloop voor allen achter de schermen.

Graag informeren wij u over alle zaken waar u rekening mee dient te houden en voorzien wij u daarbij over de mogelijkheden voor komend seizoen! Heeft u vragen, interesse of wilt u graag (vrijblijvend) het gesprek met ons aangaan? Dan kunt u contact opnemen via: 0596 – 633 008 of stuur een mail naar: info@flexion-uitzendbureau.nl. Wij van Flexion helpen u graag!

Nieuwe uitdaging?

Nieuwe uitdaging?
De lente is begonnen! Tijd voor een fris en vrolijk spandoek! Heb jij hem al gespot? Hij is te vinden aan de N33 ter hoogte van Spijk! 
 

Geslaagd voor de NEN-certificering 4400-1

Geslaagd voor de NEN-certificering 4400-1
Vandaag werd Flexion Personeelsdiensten wederom gecontroleerd door Normec voor de halfjaarlijkse NEN 4400-1 controle. Zonder enige problemen zijn we hier doorheen gekomen. Kortom: we kunnen er weer een halfjaar tegenaan!!!