Terug naar Flexion nieuws

verloning Flexion Personeelsdiensten

Gepubliceerd op:
verloning Flexion Personeelsdiensten

Wij willen u hierbij graag laten weten dat onze verloning voortaan weer op de woensdag zal gaan plaatsvinden i.p.v. de dinsdag. We keren hiermee eigenlijk terug naar het oude systeem, waarvan wij merken dat het, zeker in deze bijzondere tijden, beter te handhaven is.

Op dit moment werken velen van onze opdrachtgevers vanwege de aangescherpte coronaregels vanuit huis, wat wij uiteraard volledig logisch vinden. Echter zorgt dit er vaak ook voor dat er een kleine vertraging zit in het verzamelen van alle uren van de uitzendkrachten. Wij merken dit in de aanlevering via onze mail of digitaal. 

Door iedereen hier een dag extra voor te geven, kunnen wij de uren voortaan op de dinsdagmiddag en woensdagochtend inboeken en aan iedereen tegelijktijdig gaan overmaken. Op deze manier ontvangt iedereen tegelijkertijd zijn/haar loon. Met ingang van week 44 (verloning van week 43) zullen wij dus weer teruggaan naar de uitbetaling op de woensdag. U zult op die middag zowel de uitbetaling als uw loonstrook van ons ontvangen.

We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Let op: gewijzigde openingstijden en verloning week 52

Let op: gewijzigde openingstijden en verloning week 52
โ—๏ธ๐Ÿ•‘๐ŸŽ„  LET OP: WEEK 52 IS ONS KANTOOR WEGENS DE FEESTDAGEN GESLOTEN. TELEFONISCH ZIJN WIJ WEL BEREIKBAAR. ๐ŸŽ„๐Ÿ•‘โ—๏ธ
 

Let op gewijzigde openingstijden in week 20 vanwege Hemelvaartsdag

Let op gewijzigde openingstijden in week 20 vanwege Hemelvaartsdag
๐ŸŒผ๐ŸŒŸโ—๏ธ LET OP: gewijzigde openingstijden in week 20 i.v.m. Hemelvaartsdag๐ŸŒŸ๐ŸŒผโ—๏ธIn verband met Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 18 mei a.s. gesloten! De vrijdag na Hemelvaartsdag, vrijdag 19 mei, is ons kantoor gesloten, maar wij zijn wij …