Terug naar Flexion nieuws

verloning Flexion Personeelsdiensten

Gepubliceerd op:
verloning Flexion Personeelsdiensten

Wij willen u hierbij graag laten weten dat onze verloning voortaan weer op de woensdag zal gaan plaatsvinden i.p.v. de dinsdag. We keren hiermee eigenlijk terug naar het oude systeem, waarvan wij merken dat het, zeker in deze bijzondere tijden, beter te handhaven is.

Op dit moment werken velen van onze opdrachtgevers vanwege de aangescherpte coronaregels vanuit huis, wat wij uiteraard volledig logisch vinden. Echter zorgt dit er vaak ook voor dat er een kleine vertraging zit in het verzamelen van alle uren van de uitzendkrachten. Wij merken dit in de aanlevering via onze mail of digitaal. 

Door iedereen hier een dag extra voor te geven, kunnen wij de uren voortaan op de dinsdagmiddag en woensdagochtend inboeken en aan iedereen tegelijktijdig gaan overmaken. Op deze manier ontvangt iedereen tegelijkertijd zijn/haar loon. Met ingang van week 44 (verloning van week 43) zullen wij dus weer teruggaan naar de uitbetaling op de woensdag. U zult op die middag zowel de uitbetaling als uw loonstrook van ons ontvangen.

We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Openingstijden rondom de feestdagen!

Openingstijden rondom de feestdagen!
In verband met de aankomende feestdagen, hebben wij in week 52 van 2020 en week 1 van 2021 te maken met aangepaste openingstijden.
 

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!

LET OP: GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING IVM AANGESCHERPTE REGELS CORONAVIRUS!
Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen, heeft het RIVM de regels rondom het coronavirus wederom extra aangescherpt. Omdat uiteraard ook wij van Flexion graag willen dat de situatie zo snel mogelijk weer onder controle komt, hebben wij besloten onze dienst…