Terug naar Flexion nieuws

verloning Flexion Personeelsdiensten

Gepubliceerd op:
verloning Flexion Personeelsdiensten

Wij willen u hierbij graag laten weten dat onze verloning voortaan weer op de woensdag zal gaan plaatsvinden i.p.v. de dinsdag. We keren hiermee eigenlijk terug naar het oude systeem, waarvan wij merken dat het, zeker in deze bijzondere tijden, beter te handhaven is.

Op dit moment werken velen van onze opdrachtgevers vanwege de aangescherpte coronaregels vanuit huis, wat wij uiteraard volledig logisch vinden. Echter zorgt dit er vaak ook voor dat er een kleine vertraging zit in het verzamelen van alle uren van de uitzendkrachten. Wij merken dit in de aanlevering via onze mail of digitaal. 

Door iedereen hier een dag extra voor te geven, kunnen wij de uren voortaan op de dinsdagmiddag en woensdagochtend inboeken en aan iedereen tegelijktijdig gaan overmaken. Op deze manier ontvangt iedereen tegelijkertijd zijn/haar loon. Met ingang van week 44 (verloning van week 43) zullen wij dus weer teruggaan naar de uitbetaling op de woensdag. U zult op die middag zowel de uitbetaling als uw loonstrook van ons ontvangen.

We hopen op uw begrip voor deze situatie.

Let op: gewijzigde openingstijden in week 21 i.v.m. Tweede Pinksterdag

Let op: gewijzigde openingstijden in week 21 i.v.m. Tweede Pinksterdag
 πŸ•ŠπŸŒΈIn verband met de pinksterdagen zijn wij maandag 20 mei a.s., tweede pinksterdag, gesloten! Wij gaan er alles aan doen de verloning gewoon a.s. woensdag plaats te laten vinden en verzoeken iedereen om gewoon zijn/haar uren op de gebruikelijk…
 

Let op: gewijzigde openingstijden i.v.m. Hemelvaartsdag

Let op: gewijzigde openingstijden i.v.m. Hemelvaartsdag
πŸ•ŠπŸ¦‹β•Let op: I.v.m. Hemelvaartsdag is ons kantoor a.s. donderdag 9 en vrijdag 10 mei gesloten. In geval van nood kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken. Maandag 13 mei zijn we weer gewoon volgens de gebruikelijke tijden geopend. β•πŸ¦‹πŸ•Š