Bel ons Mail ons

Over ons

Flexion Uitzendbureau werd medio 2006 opgericht door Erik Ridder en Cor Bouma. Toen nog waren zij gevestigd aan de Oude Schans in het centrum van Delfzijl. Hoewel de locatie perfect was, moesten zij wegens de aanhoudende groei op zoek naar een nieuw pand. Sinds 2011 zijn zij dan ook gevestigd in de oude, totaal gerenoveerde, boerderij het ‘Fivelzigt’ aan de Weg naar den Dam 4.

Waar het bureau begon met voornamelijk werk in de industriële reiniging en havenwerkers, zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een grote naam in de regio Eemsdelta. De specialisaties hebben zich steeds verder uitgebreid en zo kunt u nu bij ons terecht voor een baan in de metaalbranche, de zorg, techniek, (af)bouw of bijvoorbeeld de schilderswereld, samen met nog altijd de industriële reiniging en het traditionele havenwerk.

Bij Flexion werken we volgens de volgende kernwaarden: betrouwbaarheid, eerlijkheid, stabiliteit, tevredenheid en empathie. Niet geheel toevallig vormen de beginletters van deze woorden samen het woord beste. Waarom? Omdat wij als Flexion Uitzendbureau graag het beste willen. Het beste voor de uitzendkracht, het beste voor de opdrachtgever en het beste achter de schermen. Bij Flexion Uitzendbureau bent u geen nummer of naam, maar een persoon.

Daar wij een klein bureau zijn, vinden wij een persoonlijke benadering des te belangrijker. U voert immers uw werkzaamheden naar uw beste kunnen uit, dan mag u van ons niks minder verwachten. Bij Flexion Uitzendbureau is een woord, een woord en een belofte, een belofte. Kortom zo zorgen we samen voor de beste omstandigheden.